Diensten

Inbouwservice

01.

Wij bouwen uw voertuig om van een bestelbus naar een professionele en veilige auto die ingericht is voor het vervoer van (dienst) honden. Wij bieden u een breed spectrum aan mogelijkheden voor het efficiënt inrichten van uw auto. Er word veel aandacht besteed aan de veiligheid en gebruiksvriendelijkheid waarbij de dieren centraal staan. Het team van Hondenauto.nl denkt graag mee in maatwerkoplossingen die betaalbaar zijn

Honden-kooi.nl

02.

Honden-kooi.nl is onderdeel van Hondenauto.nl.

Honden-kooi.nl is een bedrijf, dat gespecialiseerd is in de productie en verkoop van nieuwe en gebruikte transportverblijven voor (werk)honden.

Occasions

03.

Bij hondenauto.nl vinden we het niet alleen belangrijk dat u de juiste bus vindt, maar ook dat u al uw activiteiten met uw viervoeter(s) veilig en met plezier kunt doen. Daar hoort niet alleen de juiste uitvoering hondenauto bij, maar ook de compleetste hondenauto. Wij bieden u diverse diensten om uw hondenauto op de gewenste manier af te leveren.

VLD Keuring

04.

Hondenauto en de VLD keuring bij het rdw.
Als uw VLD-voertuig aan alle eisen en voorwaarden voldoet, krijgt u een certificaat van goedkeuring, dat vijf jaar geldig is. Iedere vijf jaar moet u het voertuig dus opnieuw laten keuren. U moet zelf de geldigheid van het certificaat in de gaten houden.

Window Tinting

05.

Om een zo optimaal mogelijk klimaat voor uw hond te realiseren, raden wij aan gebruik te maken van een uv en warmtewerende folie op de ramen. De door ons gebruikte folies zijn voor 85% warmte werend. Wat inhoud dat we de temperatuur buiten houden waardoor het in de auto aangenamer blijft.

Snelle professionele hulp!

We streven ernaar u altijd zo snel en goed mogelijk te helpen. Mail uw aanvraag en we reageren meestal binnen 1 werkdag.